5
Fudbal

Milutin Soskic Moment of silent minut cutanja Partizan v Crvena Zvezda, Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FC Partizan (JNA) on August 31, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

STADION PARTIZANA LOŠ SKORO KAO OMLADINSKI: Grobari na društvenim mrežama aludiraju na užasno stanje stadiona! (FOTO)

Objavljeno: 20.09.22 u 23:42

Partizan je izašao iz rezultatske krize, o tome govore i sve bolja igra kojom Grobari mogu da budu zadovoljni. Pojačanja su se uklopila, Petrić je vratio samopouzdanje ekipi, ali gorući problem ostaje infrastruktura. Naime stadion u Humskoj je sve samo ne reprezentativan, što impliciraju i navijači na Tviteru.

„Hvala Bogu pa naš JNA još nije u totalnom raspadu kao Omladinski stadion OFK Beograda, ali ovaj niz fotografija je jasan pokazatelj sa koliko „ljubavi prema klubu i odgovornosti“ je svih ovih godina „agilna uprava FK Partizan“ vodila računa o našem HRAMU FUDBALA…“ – stoji u tvitu jednog navijača Partizana, uz priložene fotografije.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

Naime, ovo je uslovljeno konstantnim potenciranjem lošeg stanja u kom je Omladinski stadion, na kome igra čuveni OFK Beograd, ali takve slike nisu retkost ni za sportske objetke širom prestonice, a kamoli zemlje.

 

0
0

5 Komentara

  1. Partizanovac od svoje 9. godine života, zadojila me tom neizmernom ljubavlju generacija „beba 1966“ ali dokle više taj jebeno odvratnii meni naročito mrzak pridev „jugoslovenki“, dokle više „stadion JNA“ ? JNA se pokazala izdajničkom i nesposobnom, smeće najobičnije! Dokle više JSD? Sve što je jugoslovensko je bilo i ostalo antisrpsko. Nemam ništa protiv muslimana i Hrvata, štaviše poštujem njihov nacionalizam, ali kad dandanas, posle svega što se desilo, čujem da je neko „jugosloven“ odmah znam da je u pitanju Srbin-teška budala!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter