0
Evrobasket 2022

FOTO: FIBA

SKANDAL, ISPADANJE SLOVENIJE ZBOG ALKOHOLA!? Loša partija protiv Poljske ima pozadinu!

Objavljeno: 20.09.22 u 09:54

Da li je otkriven ključ poraza!?

Slovenija je poražena u četvrtfinalu Evrobasketa od reprezentacija Poljske, što je definitivno jedno od najvećih iznenađenja na ovosezonskom Evropskom prvenstvu. Iako je sve delovalo kao obična utakmica u kojoj je Poljskoj išlo sve, a Sloveniji ništa, portal BHBasket tvrdi drugačije. Naime, prema njihovim saznanjima, košarkaši Slovenije su bili pijani noć pre.

FOTO: FIBA

‘Mamurni od pića i ića, ‘zmajčeki’ su izašli na megdan ‘napaljenoj’ i šuterski raspoloženoj Poljskoj. Provelo su se kao bosi po trnju. Svoje slabosti ispoljavali su na sudijama, a nakon utakmice na konferenciji za medije Luka Dončić, vođa ekipe, posipao se pepelom.

FOTO: FIBA

Očito ne bez razloga jer je dobro znao šta su napravili samo 15-ak sati pre veoma bitne utakmice. Slovenci su pijanku vešto sakrili, gurnuli pod tepih, ali je kod javnosti u Sloveniji ostao opor utisak nakon utakmice četvrtfinala i poraza od Poljske. Sad bar znaju o čemu je reč.’ – prenosi ovaj portal.

Videćemo da li će se oglasiti neko iz slovenačkog saveza i eventualno demantovati ovakve vesti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter