0
Evrobasket 2022

FOTO: FIBA

RADONJIĆ DOVODI POLJSKOG JUNAKA: Panatinaikos želi igrača koji je ispisao istoriju Evrobasketa!

Objavljeno: 20.09.22 u 22:10

Bio bi veliko pojačanje.

Mateuš Ponitka nakon odličnih partija na Evrobasketu na meti je brojnih klubova. Posebno se istakao u senzacionalnoj pobedi Poljaka nad Slovenijom kada je zabeležio trip-dabl (26 poena, 16 skokova, 10 asistencija).

Prema pisanju Eurohupsa posebno zainteresovan za Poljaka je grčki velikan Panatinaikos koji sa klupe predvodi bivši trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić.

FOTO: FIBA

Nakon raskida ugovora sa Zenitom, krilni košarkaš je prešao u redove Ređo Emilije, a teško da će se tamo i zadržati posle odlično odigranog Evrobasketa.

Navodno, Ponitka je tokom leta već bio ponuđen Zelenima, međutim tada u klubu to nije bio prioritet. Stvari su se promenile i sada PAO želi Ponitku u svojoj ekipi.

Grčki klub ovog leta doveo je već Parisa Lija, Nejta Voltersa, Endrua Endrusa, Jorgosa Kalaicakisa, Panajotisa Kalaicakisa, Marijusa Grigonisa, Derika Vilijamsa i Arturasa Gudaitisa.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter