9
Fudbal

FOTO: STARSPORT

POLAKO PRIČA DOBIJA EPILOG: Izabran direktor Partizana, evo šta je još odlučeno na sednici!

Objavljeno: 20.09.22 u 21:40

Održana je sednica UO JSD Partizan i doneto je nekoliko važni odluka. Naime, donete su određene strateške odluke, imenovan je direktor, a i zakazana je proslava rođendana. Nakon kompletnog haosa, deluje da se napokon kristališe situacija u društvu.

U utorak, 20. septembra je održana prva sednica novog Upravnog odbora JSD Partizan. Sednica je održana u proširenom sastavu, uz prisustvo predstavnika velikog broja klubova koji čine crno-belu porodicu kao i komisija sa posebnim zaduženjima.

Jednoglasnim odlukama, usvojen je plan daljih formalnih koraka novog rukovodstva, kao i imenovanje komisije za dodelu priznanja najuspešnijim sportistima, ekipama i radnicima unutar crno-bele porodice, odnosno komisija za organizaciju proslave rođendana JSD Partizan koja će se održati u kristalnoj dvorani beogradskog hotela Hajat, 04.10.2022. godine od 20 časova.  

Novi generalni sekretar JSD Partizan, Željko Tanasković je i formalno preuzeo funkciju prvog operativca Društva i predsednika organizacione komisije za proslavu 77. rođendana crno-bele porodice. 
Komisijom za dodelu nagrada najuspešnijim članovima JSD Partizan precedava Đorđe Višacki.  kaže se u saopštenju JSD Partizana.

 

0
0

9 Komentara

  1. Ostoja drži u kancelariji Čovićevu sliku,i svakog jutra se prekrsti uz reči:“ Ma šta će mi aviJoni,kamiJoni,Đipove,jahte i sve ostalo,želim da Nebojšo budem uspešan kao Ti „!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovaj mosa je verovatno Vucelicev bot. Ali pustimo te nebitne likove, oni su ruzna istorija. Napred Ostoja i nadam se da ce fudbal kosarkaskim stopama.

    0
    0
    Odgovori
    • A sta fali sada KK Partizanu.? Bice i titula,ne treba ti da se brineš.Vidi se da nisi Partizanovac,zato i pricas gluposti.

      0
      0
      Odgovori
      • Fali mu 10 miliona evra, najmanje! I Vucelica i Mijaovica treba kterati iz Partizana. Upropastili su fk i kk i da, konacno bi trebalo ukinuti ono „jugoslovensko“. Kakvo vise jugoslovensko pobogu ljudi?

        0
        0
        Odgovori
        • Po cemu ti pises da je Mijailovic upropastio KK Partizan? Nemas ti ocigledno pojma od kada KK upropastava i ocigledno nisi pratio kada je bio na vrhuncu da se stavi katanac.
          Ne verujem koliko Vas oglasavate se kao Partizanovci a smeta vam kad napokon Kk staje na noge i posle 10god i vise pocinje da poslije pozitivno a ne u minusu.

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter