0
Evropske lige

FOTO: Screenshot

PARTIZANOV RIVAL TRAŽI TRENERA: Na pragu dolaska je bivši trener PSŽ-a!

Objavljeno: 20.09.22 u 18:53

Bila bi to otežavajuća okolnost za crno-bele.

Fudbaleri Partizana i Nice odigrali su nerešeno 1:1 u drugom kolu grupne faze Lige konferencija, a upravo ta utakmica bi mogla da bude poslednja u ovom takmičenju na klupi francuskog kluba za Lusijana Favra.

Naime, Nica je sezonu započela veoma loše. Nalaze se na 13. poziciji tabele Lige 1 sa samo dva boda više od Remsa koji se nalazi u zoni ispadanja.

Nakon svih silnih ulaganja i dovođenja Rosa Barklija, Kaspera Šmajhela, Arona Remzija, Nikolasa Pepa i sličnih, uprava je opravdano nezadovoljna rezultatima

Osim loših rezultata u francuskoj ligi, ni u Ligi konferencija ne stoje dobro s obzirom da posle dva kola imaju dva boda.

Sve ovo je navelo čelne ljude Nice da razmišljaju o potencijalnoj zameni za Lusijana Favra. Prvo ime koje se spominje jeste bivši trener Totenhema i PSŽ-a, Maurisio Poketino!

Francuski klub je prihvatio finansijske zahteve argentinskog stručnjaka, međutim Poketino se razmišlja da li je Nica dovoljno ambiciozan klub za njega.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter