0
Fudbal

FOTO: Udinese Calcio

OGLASIO SE LAZAR SAMARDŽIĆ: ‘Stojim nogama na zemlji – Odluku ću doneti kad budem spreman!’

Objavljeno: 20.09.22 u 11:48

On je glavna tema ovih dana.

Mnogo se pisalo prethodnih dana o reprezentativnoj budućnosti Lazara Samardžića. Srpski vezista rođen u Berlinu ima pravo na stupanja za obe reprezentacije u ovom trenutku, a kako igra sve bolje, mora da izabere čije boje će braniti. Selektor Dragan Stojković najavio je potencijalni debi Samardžića u dresu Srbije, a evo šta je vezista Udinezea napisao na svom zvaničnom Instagram profilu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lazar Samardžić (@lakisamar10)

‘Čuo sam i pročitao mnogo vesti i ispratio diskusije o mojoj reprezentativnoj budućnosti. Moja porodica i ja se osećamo veoma počastvovani i ponosni! Ja sam (i dalje) mlad igrač, ali sa jasnim ciljevima! Čvrsto stojim sa obe noge na zemlji, naporno radim, fokusiran sam i odlučan. Veoma sam srećan startom ove sezone. Kao tim smo ostvarili sjajne rezultate i dobro smo pozicionirani. Ostvarili smo i veliku pobedu nad Interom, a ja sam igrao i dao svoj doprinos. Zato je moj apsolutni fokus u ovom momentu na timovima čiji sam član i i da u njima povećam minutažu. Želim da se razvijem u apsolutnog startera i sve ostalo za mene nije trenutno prioritet. Ako ostvarim ciljeve i dositgnuća koja sam sebi zacrtao, onda ću zaslužiti da budem nominovan za neke buduće zadatke. I tek onda mogu i moram da donesem odluku za koju ću biti spreman.’ – napisao je na instagramu Lazar.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter