0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

MATERACI POŽELEO ‘DOBRO VEČE’ USRED DANA, PIKSI PEHAR STAVIO U DŽEP: ‘Više vremena sam proveo sa Dekijem Stankovićem nego sa ženom, volim Srbe!’ (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 20.09.22 u 15:17

Italijan se obratio medijima u Beogradu!

Nekadašnji osvajač Svetskog prvenstva sa Italijom, čovek koji je podigao ‘ušati’ trofej sa Interom, defanzivac koji je iz takta izbacio Zinedina Zidana, legendarni Marko Materaci, provodi vreme u srpskoj prestonici. Materaci je u Beograd stigao kao ambasador Svetskog prvenstva i ‘Coca Cole’, u okviru turneje promocije trofeja prestižnog takmičenja.

Organizator je najavio konferenciju za medije, ali Materaci nije bio pretarano raspoložen za pitanja, pa je ustao sa ‘vruće’ stolice nakon kratkog obraćanja. Na samom startu je napravio lapsus i poželeo ‘dobro veče’ u sred bela dana, ali potom je oduševio prisutne sa nekoliko rečenica.

– Dobro veče, hvala što ste ovde. Već smo bili u Hrvatskoj, sada smo i u Srbiji. San svakog deteta je da osvoji trofej Svetskog prvenstva i da pije koka kolu, ja sam oba ostvario. Igrao sam u Interu sa dve velike srpske legende, sa Dejanom Stankovićem i Sinišom Mihajlovićem. Više vremena sam proveo sa Dekijem nego sa svojom suprugom. Volim Srbe kao narod i Dekija zovem „brate moj“ – kazao je Materaci.

FOTO: STARSPORT

Italijan je potom uručio repliku trofeja selektoru srpske reprezentacije, Draganu Stojkoviću. Piksi je odlučio da napravi šou, u svom stilu. Stojković je pokušao da ubaci mini trofej u džep, ali nije mogao da stane, pa je isti vratio u kutiju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter