1
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

KIPRANI OSULI PALJBU PO SRBINU: ‘Mažić je došao ovde da napuni džepove! On je nepristojan i bahat!’

Objavljeno: 20.09.22 u 14:49

Veliko nezadovoljstvo!

Na udaru najtrofejnijeg kiparskog kluba, Apoela, našao se čuveni srpski arbitar Milorad Mažić. Svojevremeno najbolji sudija na planeti, na Kipru obavlja funkciju koordinatora za suđenje. APOEL je izneo saopštenje posvećeno Srbinu.

Saopštenje čuvenog kiparskog kluba prenosimo u celosti.

-Nepristojno ponašanje gospodina Mažića se svakako nastavilo u njegovim izveštajima, jer je bez ikakvog trunke poštovanja, čovek koga sindikati plaćaju da navodno unapredi kiparsko suđenje, odgovorio na pitanje da li bi odobrio zahtev za puštanje stranih sudija. ili zahtev timova, da ne prihvataju određene sudije na svoje utakmice, nasledeći način: „Ono što mi kažu, uradiću suprotno. Ne prihvatam intervencije .

-Čini se da gospodin Mažić ima kratko pamćenje. Jer kada neko pogleda delegiranje za poslednje dve godine, videće da određeni sudija nikada nije sudio određenom timu. Da li je ovo bilo mešanje? Da li je to namerno uradio? Neka izađe gospodin Mažić da nas opovrgne. Elementi delegiranja su javni i to nepopravljivo razotkrivaju.

-Sada je jasno da sa gospodinom Mažićem idemo još opasnijim putevima, a tu mislim na kiparski fudbal u celini. Čovek ne shvata svoje odgovornosti i obaveze. Odabrao je danas, umesto da se predstavlja sa skromnošću i razumevanjem stvarnosti, da odgovori bahato, ironično i pretećim tonom da, navodno, neće podleći pritiscima, sedeo na tom mestu mesec ili godinu dana. Po svemu sudeći Kipar je za gospodina Mažića privremena destinacija na koju je došao da napuni svoj bankovni račun sa nekoliko stotina hiljada evra, a onda da se pozdravi sa nama – zaključuje se u saopštenju APOEL-a.

0
0

1 Komentara

  1. Takva mu je i snaja u ALIMS-u. Plus njemu se mora odati priznanje da je makar kvalifikovan za to sto radi, a ovu izvukli ispod kamiona, kupila diplomu i sad odlucuje o milionima evra , koje jadna usmerava na sve strane osim u nasu zemlju, a da pri tome nije ni svesna toga..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter