0
Domaći fudbal

Novi Sad 24.07.2022 Fudbalska utakmica Mozzart Super lige Srbije u fudbalu izmedju FK Vojvodina i FK Spartak Subotica Strucni stan FK Spartak Subotica glavni trener Petrovic Slavko(R) Stadion:Karadjordje Foto:Nenad Mihajlovic

JOŠ JEDAN OTKAZ U SUPERLIGI SRBIJE: Spartak iz Subotice smenio trenera!

Objavljeno: 20.09.22 u 16:14

Dalo se naslutiti.

Juče je u toku dana, drugi put u sezoni, Aleksandar Linta dobio otkaz. Danas sličnu sudbinu doživeo je i Slavko Petrović, samo što je njemu ovo prvi otkaz ove sezone.

Četiri uzastopna poraza u Mozzart bet Superligi Srbije bila su dovoljan razlog za upravu Subotičana da se zahvali na saradnji doskorašnjem treneru.

Spartak je trenutno na 13. poziciji na tabeli domaćeg šampionata, sa svega dve pobede i ukupno deset bodova nakon 11 utakmica.

Povodom smene Slavka Petrovića oglasio se i predsednik kluba iz Subotice, Nikola Simović.

Petrović je preuzeo ekipu u teškom momentu i uspeo da ostvari opstanak prošle sezone što nam je tada bio prioritet. Novo prvenstvo smo počeli dobro, ali na nekoliko utakmica sreća nam baš i nije bila naklonjena. Usledila je kriza koju smo pokušavali prevazići, ali se neke kockice nisu najbolje složile i usledio je sporazumni rastanak. – rekao je prvi čovek Spartaka.

Za kraj zahvalio se doskorašnjem treneru.

Veoma smo bili zadovoljni radom šefa Petrovića. Pokazao je profesionalizam i posvećenost. Odličan je trener i izuzetan čovek. Zahvaljujemo mu se na svemu što je uradio za naš klub. Rastajemo se u prijateljskim odnosima i želimo sve najbolje u daljoj karijeri. – zaključio je Simović.

Iz kluba su najavili da bi ime novog šefa stručnog štaba trebalo da bude poznato već sutra nakon što se obave razgovori sa kandidatima.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter