0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

FIGO: ‘Hrvatska je kandidat da osvoji Svetsko prvenstvo u Kataru!’

Objavljeno: 20.09.22 u 14:20

Legendarni Portugalac smatra da su Modrić i ekipa spremni za titulu na Mundijalu!

Nekadašnji as Real Madrida, Luis Figo, boravio je prethodnih dana na Hvaru u Hrvatskoj, gde je zasedao Izvršni odbor UEFA.

Čuveni Portugalac je u razgovoru za tamošnje medije poručio da reprezentacija Hrvatske jeste potencijalni kandidat za osvajanje Svetskog prvenstva u Kataru.

-Mislim da je Hrvatska potencijalni kandidat da osvoji Svetsko prvenstvo. Imali ste veliku šansu na prošlom prvenstvu, mislim da ako radite i nastavite tako i pokušate da budete što bolji i bolji kao ostale reprezentacije. Imate odlične igrače. Želim vam svu sreću na sljedećem prvenstvu- rekao je Figo za Dnevnik Nove TV i dodao:

-Mislim da je Modrić jedan od najboljih igrača sveta, jedan od najboljih momaka na svetu, takođe. Dobar prijatelj. Mislim da zaslužuje sve najbolje. Treba da budete ponosni na njega. Ne znam kako mu uspeva da bude na tom nivou u kontinuitetu, sve ove godine. Želim mu da i dalje uživa u fudbalu i da na ovom nivou traje što duže – istakao je Luis Figo.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter