0
ATP

(191117) -- LONDON, Nov. 17, 2019 (Xinhua) -- Roger Federer of Switzerland reacts during the singles semifinal against Stefanos Tsitsipas of Greece at the ATP World Tour Finals 2019 in London, Britain on Nov. 16, 2019. (Xinhua/Han Yan)

FEDERER OTKRIO NAJMRAČNIJI MOMENAT KARIJERE: Nikada nećete pogoditi ko ga je doveo u tu situaciju!

Objavljeno: 20.09.22 u 23:23

Rodžer Federer je nedavno ozvaničio kraj karijere, poslednji mečevi koje će odigrati biće u dubl konkurenciji na Lejver kupu. Ipak, Švajcarac je obrazložio svoju odluku, ali se osvrnuo i na neke od najznačajnijih momenata u karijeri.

„Srećan sam i iznenađen koliko dobro udaram loptu, ali neću moći da igram u singlu, zato i nije opcija da igram u Bazelu.“

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Najteži momenat u karijeri je jasan.

„Poslednji set protiv Hurkača bio je najgori čas moje karijere. Shvatio sam da više ništa ne funkcioniše. Razočaranje je bilo kao vatromet u mojoj glavi, nisam znao kako da idem dalje sa tim kolenom“, rekao je Federer.

Biće ipak Rožera još dugo na terenu, na razne načine.

„Veoma bih voleo da nastavim da igram egzibicione mečeve. Voleo bih da odigram egzibiciju u narednih šest do devet meseci, i da pozovem sve svoje saputnike da im se zahvalim“.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter