0
Kladionica

FOTO:AdmiralBet

ADMIRALBET BONUS DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA: Svi novi igrači dobijaju 1000 dinara bonusa za slot, virtuale i sportsko klađenje!

Objavljeno: 20.09.22 u 12:12

Koliko puta ste do sada hteli da isprobate sreću ali nikako da se stvore pravi uslovi za to?

Više nema razloga za odlaganje, prepustite se nekoj od igara na sreću ili odigrajte tiket bez ikakvih novčanih ulaganja i uslova!

Nova promocija AdmiralBet-a svim novim igračima obezbedila je sjajan bonus dobrodošlice od 1000 dinara koji zasigurno mora biti onaj pravi jer je nikad lakši za dobijanje i korišćenje. To znači da nema potrebe da prethodno deponujete novac na račun već je bonus od 1000 dinara automatski vaš, nakon brze i jednostavne registracije i verifikacije naloga na sajtu ovde.

Pored toga, bonus sredstva možete da koristite na način na koji god želite! Raspoloživ je kako za odigravanje tiketa, tako i za igranje najpopularnijih online slot igara na vašem novom AdmiralBet nalogu.

Takođe, ukoliko već sada razmišljate o sastavljanju tiketa, AdmiralBet bonus dobrodošlice neće vas ni u tome „sputavati“. Izbor je isključivo na vama – bez ikakvih uslova odigrajte tiket sa vašim omiljenim utakmicama i kombinacijama parova!

Možete čak i miksovati, pa dok čekate ishod meča omiljenog tima, isprobajte neki od fenomenalnih slotova iz ponude AdmiralBet-a. Prvih 1000 dinara je na njihov račun!

Sa svim detaljima ove promocije možete da se upoznate na sajtu AdmiralBet.Tamo ćete pronaći i dosta novih turnira i promo aktivnosti među kojima su: „Vikend Slot Zabave“, „Synot četvrtak“ i „Cashback“ igra nedelje, koje igračima donose bogat nagradni fond u vidu keša i besplatnih spinova.

Samo jedan welcome bonus je onaj pravi, a sreća je stvarna samo onda kada se deli sa drugima. Preuzmite prvi pravi Slot i Sport bonus već danas.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter