0
AdmiralBet ABA Liga

Miroslav Raduljica Reprezentacija Srbija konferencija za medije 16.2.2021. 16. februar foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

RADULJICA PRIČAO O POTENCIJALNIM PONUDAMA: Neka se odluče da li je Zvezda ili Partizan – još je aktivan igrač!

Objavljeno: 19.09.22 u 14:58

Ne ljuti se na svog prijatelja.

Proteklih dana, u mnogim evropskim, ali i domaćim medijima kružila je informacija da je Miroslav Raduljica odbio ponude Crvene zvezde i Partizana kako bi vozio kamper po Americi. To je potvrdio i Žika Jelić, član čuvene YU grupe, dok je Raduljica potom objasnio šta mu je zapravo zasmetalo.

Zasmetalo mi je što se pravi senzacija. Zašto se mediji koji su to pisali nisu setili da dođu da me snime kako treniram ili da me intervjuišu o ponudama koje imam, prihvatam ili ne prihvatam? Izvlače iz konteksta jednog od najvećih legendi muzike na našim prostorima. Njegove reči su iz najbolje namere jer se i on raduje, kao i ja, ako se ta ideja ostvari da idemo zajedno. Žiku poštujem kao prijatelja i muzičara i ne mogu ništa da mu uzmem za zlo, jer ništa loše nije ni mislio – počeo je Raduljica.

Potom je komentarisao i same natpise medija, ističući da se odluče da li je u pitanju Zvezda ili Partizan. 

Neka se odluče da li je Zvezda ili Partizan. Ne čitam novine toliko, pa su mi prijatelji sa jedne i sa druge strane govorili da sam odbio Partizan i Zvezdu da bih išao na put. Svaku ponudu koju dobijem vrlo dobro razmotrim i sigurno ne bih lično zadovoljstvo stavljao ispred takvih ponuda dok sam još aktivan igrač. Pogotovu klubova iz Evrolige. Svestan sam da me mnogi smatraju drugačijim, ali to nikada ne bih uradio – zaključio je srpski centar.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter