1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Screenshot/YouTube

PAPAPETRU KRENUO SA TRENINZIMA U CRNO-BELOJ OPREMI: „Drago mi je što sam stigao, uzbuđen sam što imam priliku da radim i upoznam momke!“ (VIDEO)

Objavljeno: 19.09.22 u 15:13

Biće veliko pojačanje.

Grčki košarkaš i jedno od najvećih pojačanja Partizan, Joanis Papapetru, priključio se treninzima Partizana.

Naredni izazov na pripremama za crno-bele jeste VTB Superkup u Moskvi. Pored Partizana učestvuju i ekipe Mege, CSKA, Uniksa, Zenita i Lokomotive.

Drago mi je što sam stigao, uzbuđen sam što imam priliku da radim i upoznam momke. – istakao je Papapetru.

Pričao je o očekivanjima pred nadolazeću sezonu.

Mislim da svima treba da budu očekivanja da damo sve od sebe na svakoj utakmici bez obzira da li je ABA liga ili Evroliga. Ne možemo da odmah postavimo cilj pre nego što stvorimo hemiju, ali uvek možemo da damo sve od sebe na parketu. – kaže Grk.

Kaže da neke momke već zna.

Neke momke znam , naravno upoznao sam Željka Obradovića. On je sjajan. Jedva čekam da krenem sa treninzima i da radim sa njim i ostatkom ekipe. – podvlači bivši igrač Panatinaikosa.

Za kraj komentarisao je i Evrobasket.

Nažalost izgubili smo, imali smo sjajnu ekipu, ali eto, desila se utakmica, izgubili smo je. Takav je sport. Moramo da nastavimo da dajemo sve od sebe u budućnosti, ko god bude igrao u nacionalnom timu. – dodao je Papapetru.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0

1 Komentara

  1. Srecno i bericetno sa Svetim kk Crno&Bele boje, sada ces konacno doziveti NIRVANU i osetiti znacenje rechi-LJUBAV, PREMA KLUBU, NAVIJACIMA I …BESMRTNOSTI!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter