6
Fudbal

Zvezdan Terzic FK Crvena Zvezda 28.12.2021. Srbija, Beograd (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

NOVI PROJEKAT CRVENE ZVEZDE: Biće pokrenut forum – pročitajte šta će biti prva tema!

Objavljeno: 19.09.22 u 15:44

O ovoj temi će između ostalih govoriti i Zvezdan Terzić.

Sportsko društvo Crvena zvezda objavilo je da će uskoro biti pokrenut novi projekat pod nazivom „Zvezdin forum“. Na njemu će autoriteti iz raznih oblasti, ljudi iz određenih profesija, ali i članovi crveno-bele porodice diskutovati o raznim temama unutar organizacije Sportskog društva.

Prvi forum biće održan u utorak od 13 sati na stadionu Rajko Mitić, a premijerno će ga otvoriti Zvezdan Terzić, direktor Fudbalskog kluba.

Tema prvog okupljanja u okviru foruma biće „šampionski ciljevi i kako ih ostvariti„.

Osnov i svrha projekta Sportskog društva Crvena zvezda „Zvezdin forum“ predstavlja izgradnju i utvrđivanje identiteta i imidža Zvezdinog trenera kroz međusobnu komunikaciju i upoznavanje, razmenu iskustava, ideja i vizija – saopšteno je iz Zvezde.

Osim Zvezdana Terzića „Zvezdin forum“ otvoriće i Dejan Savić, trener Vaterpolo kluba Crvena zvezda. Predavač će biti psiholog dr Vladimir Borković, a govoriće na temu „Šampionski ciljevi i kako ih ostvariti – psihološki aspekti treninga i takmičenja“.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

6 Komentara

  1. .!. XXAAXXAA .!. OMASHILI TAYMING, tj. da se ovay ‘proyekat’ odrzaVAo pre SAMO mesec dana, mozda bi i prosao kod ‘nekih’…, ALI, DANAS, SUTRA, koliko zbog JUCE, tj. zbog desaVAnja u proteklih mesec dana, OD OVOG NEMA NISTA..TOTALNI FIYASKO..?!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter