1
AdmiralBet ABA Liga

delije navijaci fans supporters zastave Crvena Zvezda v Asvel-Euroleague Beograd, 11.11.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

NASTAVLJA SE ZVEZDINA PRODAJA SEZONSKIH KARATA: Poznate cene pojedinačnih ulaznica za Evroligu i ABA ligu!

Objavljeno: 19.09.22 u 15:31

Počinje redovna prodaja.

Nakon završene pretprodaje sezonskih ulaznica za utakmice koje KK Crvena zvezda igra u narednoj sezoni, nakon kratke pauze, počela je i prodaja po nešto drugačijim cenama.

KK Crvena zvezda mts podseća svoje pristalice da redovna prodaja sezonskih karata za takmičarsku sezonu 2022-2023 počinje u sredu tačno u 12 časova!

Klub je za početak prodaje koja će startovati na Malom Kalemegdanu u našoj kući, pripremio i dodatna iznenađenja za sve koji se u sredu tačno u podne budu našli u prostorijama kluba.

Radno vreme prodajnog mesta na Malom Kalemegdanu će biti radnim danima od 12-20h, a subotom od 10-16h, dok nedeljom prodajno mesto neće raditi. Redovna prodaja trajaće najmanje do početka sezone i uvodnih mečeva koje crveno-beli igraju u ABA i Evroligi.

Osim onog najvrednijeg – sezonske karte, kao i u pretprodaji, u posebno dizajniranoj kutiji biće poklon paket koji čine posebno dizajnirana i jedinstvena majica KK Crvena zvezda, privezak sa zvaničnim grbom kluba, kao i pismo svakom navijaču crveno-belih.

Svaki kupac sezonske karte i aktivne članske karte dobija ovaj paket na poklon!

Kao što smo i najavili, cene u pretprodaj bile su još povoljnije, ali se klub potrudio da i u redovnoj prodaji sezonske ulaznice budu vrlo pristupačne navijačima, kako bi svi zainteresovani bili u prilici da budu deo Zvezdine priče i učestvovali aktivno u sezoni 2022/2023.

Ovom prilikom još jednom podsećamo na cene svih paketa sezonskih karata koje će se naći u prodaji u sredu tačno u podne na Malom Kalemegdanu (kao i online putem sajta @tickets.rs).

Čeka nas još jedna uzbudljiva sezona – Uživajte uz Crvenu zvezdu u sezoni velikih utakmica koje nas čekaju u Evroligi i ABA ligi i Super Ligi Srbije, objavili su iz kluba.

VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

1 Komentara

  1. .!. XXAAXXAA .!. Nema od toga nista, osim da SAMOukucayu karte za upad, po navici, mada tada se „OBARAO REKORD“ po broyu posetilaca na jednoj tekmi, a TAY „RAD“ SE SADA „NE VAZI“..ili..?!!! .!. XXAAXXAA .!.
    PS…a i koliko je to (preracunato u kg…) teskom mukom sakupljenih KG. LIMA i sekund. sirovina za pasioniranog ‘coLecionara’, tj. qazdu im iz predqradya…?!!! Tesko, veoma tesko ce ici kupovina CARata od strane feminizi ranih “qana, osim ako im qay populaciya ponovo ne ‘uskoci’ (pritekne, tacno u ziro-ziro h. ..)u pomoc..daaaa….??!!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter