1
Domaći fudbal

Foto: FK Radnički Niš

NA KRILIMA ŠTULIĆA RADNIČKI DEKLASIRAO SPARTAK: Kriza je prošlost za Nišlije! (VIDEO)

Objavljeno: 19.09.22 u 20:51

U poslednjem meču 12. kola Mozzart Bet Superlige Srbije, Radnički iz Niša je na Čairu ubedljivo savladao Spartak rezultatom 3:0.

Ni u jednom trenutku se nije postavljalo pitanje pobednika, jer je Radnički pored ubedljivog rezultata, pružio i sjajnu partiju i održao čas fudbala Subotičanima. Prvi gol videli smo u 34. minutu kada je Dimić otresao svog čuvara, Đurasovića i rutinski pogodio donji desni ćošak gola Spartaka.

Sa ovim rezultatom se i otišlo na pauzu, a u 60. minutu smo videli i najlepši detalj sa meča, Štulić je primirio loptu na ivici šesnaesterca, a onda prelep udarac kojim je skinuo paučinu gola Manojlovića.

U 78. minutu smo videli i poslednji pogodak sa ovog meča, a u glavnoj ulozi ponovo je bio Nikola Štulić koji je iz jedanaesterca bacio Manojlovića na jednu, a loptu poslao na drugu stranu gola Spartaka za velikih 3:0 i još veća tri boda.

 

Radnički je sa ovom pobedom zauzeo 10. mesto na tabeli sa 12 osvojenih bodova, dok je Spartak 13. sa dva boda manje.

Standings provided by SofaScore

0
0

1 Komentara

  1. Partizan rasprodaje svoje talente,a dovodi uglavnom isluzene ili polukvalitetne strance!To radi i ZvezdSta je pox sredi?Verovatno ako nema prometa novca, nema nista da ostane za u dzep!?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter