0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

MENIG I NATHO UVERENI: „Posle pauze nastavljamo sa pobedama!“

Objavljeno: 19.09.22 u 12:29

Uhvatili su dobru formu crno-beli.

Fudbaleri Partizana savladali su u 12. kolu Mozzart bet Superlige Srbije ekipu Radnika iz Surdulice u gostima rezultatom 2:0.

Strelac prvog pogotka bio je Natho sa bele tačke, dok je drugi gol postigao Kvinsi Menig koji se vratio nakon povrede.

Posle meča dobro su bili raspoloženi i jedan i drugi.

Izneo je utiske nakon povratničkog meča Kvinsi Menig.

Drago mi je da smo pobedili i što sam se vratio na ovaj način. Sjajno se slažemo kao tim. Važno je da samo ređamo pobede, a uz to svako od nas, kroz dobre asistencije saigrača, ima šansu za golove. – rekao je Kvinsi.

Sledi pauza, a Menig otkriva kako će je provesti.

Idem u Amsterdam da budem sa prijateljima i porodicom, da punim baterije i nastavim sa terapijama, a onda počinjemo ponovo sa treninzima. – otkriva Holanđanin.

FOTO: FK Partizan

Gordan Petrić je govorio za Meniga tokom oporavka da je dobro, da sluša muziku i priča sa saigračima. Holandski fudbaler je šaljivo prokomentarisao pitanje šta je slušao.

– Pogledajte Partizanov Tik Tok i tu imate odgovore na sva pitanja. – zaključio je šaljivo Menig.

Nakon toga svoje utiske o utakmici sa Radnikom izneo je i Bibars Natho.

Veoma važna utakmica za nas, posebno jer je poznato da je ovo težak teren, ne samo kada govorimo o travi, već je i stadion mali. – započeo je Natho, pa potom dodao.

Stoga smo igrali sa 5 igrača pozadi, što nije bilo lako, ali smo „izgurali“ ono što smo hteli. Sačuvali smo gol, što je najvažnije, a onda smo uz pomoć dobrih igrača u napadu uspevali da iskoristimo situacije u našu korist. – zaključio je Izraelac.

FOTO: FK Partizan

Otkrio je i kako će provesti reprezentativnu pauzu.

Srećan sam zbog pobede i što možemo da odemo na odmor sa pozitivnim rezultatom. Poslednjih mesec dana imamo dobre rezultate i dobru energiju u timu i kada se vratimo sa pauze moramo tako da nastavimo. Ja neću imati predaha, imam veoma važne utakmice sa reprezentacijom Izraela protiv Albanije i Malte i nadam se pobedema, a potom da nastavimo sa pobedama i u prvenstvu. – rekao je Natho.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter