0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ NAKON PRVE POBEDE: Kritikujte one tamo što ne pobeđuju po pet utakmica zaredom, a ne mene!

Objavljeno: 19.09.22 u 21:58

Radnički je savladao ekipu Spartaka rezultatom 3:0 u poslednjem meču 12. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

Ovo je ujedno bila i prva pobeda kluba od kako se Nenad Lalatović vratio na klupu Radničkog. Jedan od najboljih stručnjaka u domaćem prvenstvu je bio jako žustar na obraćanju medijima.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

„Kada sam preuzeo tim, ekipa je imala devet bodova, da se tada završilo prvenstvo Radnički bi ispao iz lige ili igrao u baražu. Mislim da imamo kvalitet za mnogo više od toga, grad Niš i klub zaslužuju više“ započeo je Lalatović, a onda nastavio:

„Mnogi mediji su preneli naš poraz od Voždovca kao da je smak sveta, zamislite Lalatović nije pobedio. Kao da sam izgubio deset utakmica zaredom… Neki treneri čiji klubovi imaju budžete po četiri, pet miliona (evra) i kada ne pobede po četiri, pet utakmica, sve je mirno, niko ih ne spominje. Ja ako jednu ne pobedim, po svim sam novinama i portalima, ‘evo ga Lalatović, nije pobedio’. Pa ne mogu da pobedim svaku, nemam budžet od 10 miliona kao neki, kritikujte one tamo što ne pobeđuju po pet utakmica zaredom, a ne mene. Ali, kada zaslužim kritiku, treba da je dobijem“ zaključio je šef stručnog štaba Radničkog iz Niša.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter