3
Domaći fudbal

Zvezdan Terzic , Mitar Mrkela i Svetozar Mijailovic uperliga Srbije, Super Liga, Rad - Crvena Zvezda Belgrade, Serbia on May 5, 2021. 5.5.2021. Maj 5. 2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

HITNA REAKCIJA SA MARAKANE: „Niste obavestili ni nas, a ni Partizan!“

Objavljeno: 19.09.22 u 09:49

Veoma su nezadovoljni crveno-beli.

Crvena zvezda poslala je zvaničan dopis u kojem zahteva odlaganje Skupštine Fudbalskog saveza Beograda, koja je, kako navode, tajno zakazana.

Zahtevaju beogradski crveno-beli odlaganje za sedam dana kako bi se konsultovali svi klubovi iz Mozzart bet Superlige i Mozzart bet Prve lige Srbije.

Sa Marakane kažu da nisu obavešteni u predviđenom roku, niti konsultovani, a potvrdili su i da su imali kontakte sa Partizanom, te da su i oni potpuno van čitavog procesa, kao i drugi klubovi Superlige i Prve lige Srbije.

Obraćamo vas se sa predlogom i molbom za odlaganje Skupštine Fudbalskog saveza Beograda na period od 7 dana. FK Crvena zvezda nije bio obavešten u propisanom roku niti konsultovan kao naš najveći klub u vezi Skupštine FSB zakazane za 19.09.2022. godine što je presedan u dosadašnjoj decenijskoj praksi. Takođe nakon današnjih konsultacija sa FK Partizan obavešteni smo i da je naš drugi najveći klub izopšten iz čitavog procesa što smatramo takođe apsolutno neprihvatljivim. Iste informacije imamo takođe i od drugih klubova Super lige Srbije i Prve lige Srbije – navodi se u dopisu šampiona Srbije koji je potpisao Svetozar Mijailović.

Mitar Mrkela Svetozar Mijailovic (C) and Zvezdan Terzic (R)
Fudbal-Super League Season 2021/2022
FK Partizan v Crvena Zvezda
Beograd, 19.09.2021.
foto: Starsport.rs ©

Crveno-beli kažu da je sve zakazano tajno, što ne priliči FSS-u, a da iza svega stoji generalni direktor Jovan Šurbatović koji je davao lažne informacije skupštinskim delegatima o podršci političkog vrha.

Zaključak je da je sutrašnja Skupština FSB zakazana tajno što ne priliči našoj matičnoj fudbalskoj organizaciji. Naša saznanja su takođe da je generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije uključen u čitav proces i to na način da je lažno sa njegove strane predstavljeno skupštinskim delegatima da su sva planirana kadrovska rešenja za FSB usaglašena sa političkim vrhom Republike Srbije što ne odgovara istini. Na taj način je izvršena gruba manipulacija skupštinskih delegata FSB. Imajući u vidu sve gore navedeno, predlog FK Crvena zvezda delegatima FSB je da se Skupština FSB odloži za period od 7 dana radi konsultacija svih klubova Super lige i Prve lige Srbije – zaključili su iz Zvezde.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

0
0

3 Komentara

  1. Samo nas i vAS nemoyte stavljati u isti ‘kosh’, NISMO ISTI, bez obzira na istoq qazdu obe upr AVe..?!!!
    PS..ovde nesto debelo diSmr, ubedjen sam na stetu FKP bar dok nas ovi spominju na ovay ‘nacin’..ili se kriju iza FKP zbog svojih debelih neuspeha u EU tekmama s’obzirom na neogranicen budzet, koji ni za 1% nisu opravdali..?!!!?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter