0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FUDBALER ZVEZDE IMA PORUKU ZA NAVIJAČE: „Rezultati nisu impresivni kao što smo navikli – to je fudbal!“

Objavljeno: 19.09.22 u 10:21

Luta sa formom Zvezda.

Zvezdine muke počele su nakon ispadanja u plej-ofu za Ligu šampiona od Makabi Haife. Crveno-beli su na Marakani prosuli prednost od 2:0 i to najviše zahvaljujući sopstvenim greškama.

Nakon toga usledio je odlazak Dejana Stankovića i dolazak Miloša Milojevića na mesto stručnog štaba ekipe.

Prvi meč posle evropskog neuspeha igrao se protiv Javora. Zvezda je dugo, pri rezultatu 1:1, pokušavala da slomi otpor ekipe iz Ivanjice i to uspela da uradi tek u poslednjih 15 minuta, da bi na kraju došla do ubedljive pobede 4:1.

Usledio je večiti derbi gde su izabranici Miloša Milojevića odigrali dobrih uvodnih pola sata i potom poprilično nestali – na kraju 1:1.

Kristijan Belic (L) and Kanga Kaku Guelor (R) on Mozzart Super Liga 2022/2023 match between Partizan and Crvena Zveza at Partizan Stadium on August 31, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

Krizni period nastavio se i par dana posle kada je na Marakanu došla ekipa TSC-a i uspela da odnese bod iz Beograda. Pitanje je da li bi crveno-beli uspeli da u tom meču pronađu gol da to nisu učinili igrači TSC-a koji su nespretnom reakcijom ubacili loptu u svoju mrežu.

Iako rezultatski nije bio pozitivan duel na otvaranju Lige Evrope sa Monakom je pokazao da se crveno-beli možda ipak bude iz krize u koju su upali.

Jasno je bilo posle partije u Novom Pazaru da stvari još uvek ne funkcionišu kako treba. Jeste Zvezda na kraju slavila u tom meču, ali apsolutno je bilo jasno da je to daleko od igre sa početka sezone.

from left Marko Gobeljic Strahinja Erakovic Guelor Kanga Ibrahim Mustapha goalkeeper Milan Borjan Califa Coulibaly Nemanja Milunovic Kings Kangwa Aleksandar Katai
Novi Pazar v Crvena Zvezda, Mozzart Super Liga 2022/2023 at stadium Cazcoin Arena on September 11, 2022 in Novi Pazar, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Kulminacija krize je gostovanje Trabzonu gde su crveno-beli izgledali potpuno bezidejno, odsutno, nemoćno.

Sinoć su savladali Napredak sa svega 1:0 nakon dosta mučenja da se probije bedem ekipe iz Kruševca.

Povodom loših igara i krize kroz koju prolazi tim Crvene zvezde, oglasio se jedan od iskusnijih Gelor Kanga. Gabonac je na svom Instagram profilu napisao da su igrači shvatili da je došao težak period i da im je sada potrebna podrška.

Shvatili smo da je došao teži period u našem timu. Rezultati nisu impresivni kao što smo navikli. Ali to je fudbal! Sada nije lako, zato nam je potrebna vaša podrška koja nam znači više nego ikad! Od danas smo na internacionalnoj pauzi, kako bismo se vratili mnogo jači i u punom fokusu za dalja osvajanja. – napisao je Gabonac.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Guelor Kang 🇬🇦 _8 (@guelor1990)

Nakon reprezentativne pauze Zvezda će gostovati ekipi Mladost GAT.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter