0
Fudbal

head coach Dragan Stojkovic Serbia - Slovenia, UEFA Nations League June, 5. 2022. Belgrade, Serbia. 5.6.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

DOBRE VESTI ZA SRBIJU I PIKSIJA: Da li ovo može da nam olakša posao u Ligi nacija?

Objavljeno: 19.09.22 u 09:30

Nije igrao za vikend.

Norvežani u dobrom raspoloženju dočekuju poslednje duele u Ligi nacija, a samim tim i utakmicu protiv reprezentacije Srbije.

Prvo će putovati u Sloveniju, a zatim dočekati Srbiju u Oslu i direktno odlučiti o tome koji tim ide u A diviziju Lige nacija.

Selektor Norveške, Stole Solbaken ima zaista dosta igrača koji su u dobroj formi.

Erling Haland je najbolji strelac Premijer lige, Aleksander Serlot je počeo da daje golove u Sosijedadu, Sander Berge je upisao asistenciju za Šefild, za Benfiku je debitovao Frederik Aursnes, dok su se na teren vratili Morten Torsbi i Kristofer Ajer.

Ipak, da ne bude sve bajkovito za Solbakena „pobrinuo“ se Martin Edegard. Naime, vezista Arsenala je neizvestan za meč sa Srbijom nakon što je doživeo povredu na treningu Tobdžija pre utakmice sa Brentfordom u kojoj su slavili.

FOTO: Twitter/@Arsenal

Edegard iako ima samo 23 godine već je sakupio 43 utakmice u dresu sa nacionalnim grbom, a poslednjih godinu i po nije propustio nijedan meč.

Ono što je sigurno, Norvežani neće moći da računaju na Stefana Strandberga koji je još uvek povređen.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter