0
Fudbal

FOTO: YouTube PRINTSCREEN

CRNA GORA ŽELI DA ISKORISTI NAPADAČKI POTENCIJAL: Radulović najavio pohod na pobedu u Zenici!

Objavljeno: 19.09.22 u 17:10

Selektor veruje u svoje izabranike!

Fudbalska A selekcija Crne Gore startovala je pripreme za dva preostala meća u B diviziji Lige nacija. Ekipa koju sa klupe predvodi Miodrag Radulović je kao glavni cilj zacrtala plasman u elitnu A diviziju takmičenja. Osim prestiža, prvo mesto garantuje i baraž za kvalifikacije za naredno Evropsko prvenstvo. Crnu Goru očekuju dueli sa Bosnom i Hercegovinom i Finskom. Najpre će, 23. septembra od 20:45č, gostovati u Zenici.

Medijima se obratio selektor Crne Gore, Miodrag Radulović.

-Crna Gora i BIH su igrale tri puta, tri puta je bilo nerešeno, siguran sam da ovoga puta neće biti tako. Mi se spremamo da naredne godine, kroz kvalifikacije, izborimo direktan plasman na prvo veliko takmičenje u istoriji. To je bila vizija za Ligu nacija koja je u toku. Zahvaljujući igračima, njihovom kvalitetu, požrtvovanju i borbenosti stigla je nagrada, došla je šansa da se već sada izborimo za baraž mečeve, a mi ćemo biti spremni da se borimo i ugrabimo priliku koja nam se ukazala i koju smo zaslužili partijama na terenu – kazao je Radulović i dodao:

-Nama je sada imperativ da ponovimo igru i odnos koji nas je krasio u junu mesecu. Siguran sam da možemo da budemo na istom nivou, a u tom slučaju rezultat neće izostati. Očekujem sportsku atmosferu, kakva je bila u Podgorici i kakvu bi trebalo da propagiraju sportisti, očekujem pun stadion i veliku borbu na terenu.

Selektor Crne Gore se osvrnuo na napadački potencijal njegovog tima.

-Broj napadača koje sam pozvao govori kako želimo da igramo i delujemo. Želimo da iskoristimo napadački potencijal koji imamo. Trudićemo se da ponovimo igru kakvu smo pokazali u prvom meču, a potrebno nam je i malo sreće. Videćemo koliko će Jovetić moći da nam pomogne u mečevima koji slede. Moram da naglasim da ništa nećemo rizikovati, da su nam potrebni maksimalno spremni i zdravi momci na terenu, a cilj je pobeda u Zenici – podvukao je Radulović.

Tablice omogućuje {linkToSofascore}

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter