0
Evrokupovi

Foto: Twitter/@ClaMarchisio8

BIVŠI FUDBALER KRITIKUJE JUVE: Kada pogledate Dušana Vlahovića, on nije uopšte napredovao od dolaska iz Fiorentine! (FOTO)

Objavljeno: 19.09.22 u 20:22

Bivši fudbaler Stare dame je gostovao u u emisiji La Domenica Sportiva na televiziji RAI i imao je šta da kaže o svom bivšem klubu, a i o reprezentativcu Srbije.

Javnost je imala mnogo veća očekivanja od Juventusa na početku sezone, ali crno-beli iz Torina se nalaze u krizi, jer imaju svega 10 bodova iz prvih 7 kola Serije A, dok u Ligi šampiona imaju dva poraza iz prva dva kola.

Sve je to ispratio Klaudio Markizio koji je imao reči kritike na račun svog bivšeg kluba.

“Problem nije u tome što Juve gubi, to je nešto što se dešava. Međutim, poraz od Monce bez udarca u okvir gola… Postoji totalni jaz između ekipe, trenera i kluba“ započeo je Markizio, koji je istakao da protiv uslovno manjih klubova morate da napadate i sa igračem manje.

„Sa snažnim timom, vaša će biti poslednja i kada ostanete sa desetoricom na terenu. Ovaj tim Juventusa ne zna da igra i to je zabrinjavajuće.“ bio je jasan.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Prošao je Klaudio Markizio sa Juventusom sito i rešeto, jer je bio tu i kada je klub izbačen u Seriju B, stoga ima puno pravo da kritikuje igre svog voljenog kluba.

Juve je znao da završava sezone u Seriji A i na sedmom mestu, ali niko to nije karatkerisao kao zabrinjavajuće – a baš tu reč je nedavno iskoristio Leonardo Bonuči. Kada pogledate Dušana Vlahovića, on nije uopšte napredovao od dolaska iz Fiorentine.“ nada se bivša osmica Stare dame da će se Juve izdići u drugom delu sezone.

“Sezona je ove godine podeljena na dva dela tako da se nadam da Juve neće čekati pauzu kako bi promenio trenera. Situacija je vrlo delikatna“ za kraj je prokomentarisao i moguću smenu Alegrija.

“Išlo se iz greške u grešku i tako je Juventus došao do ovoga što ga je snašlo. Nije lako napraviti promenu, jer ko bi bio pravo rešenje u ovakvoj situaciji“ zaključio je bivši reprezentativac Italije.

FOTO: STARSPORT

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter