0
Evropske lige

FOTO: Twitter/RealMadrid

ZAR JE IKO SUMNJAO: Mnogo tenzije oko rasizma, ali Real je i dalje šef u Madridu! (VIDEO)

Objavljeno: 18.09.22 u 23:38

Madriski Real je savladao svog rivala Atletiko na Vandi Metropolitano rezultatom 1:2, u meču koji je porpraćen skandaloznim, sramnim, rasističkim poklicima navijača Jorgandžija, ka tamnoputim fudbalerima Los Blankosa, najpre Vinisijusu Žunioru.

Upravo je njegov sunarodnik Rodrigo doveo Kraljeviski klub u vođstvo već u 18. minutu na asistenciju Čuamenija, da bi Federiko Valverde dvadeset minuta kasnije povisio prednost svog tima, i tako nastavio pohod ka očuvanju diplome svog trenra, Karla Anćelotija, koji je rekao da će je pocepati ako Urugvajac postigne manje od 10 golova ove sezone.

Smanjili su crveno-beli prednost u 83. minutu preko Marija Ermosa, ali je defanzivac potom najpre požuteo, a potom odmah i pocrveneo, i tako je Atletiko meč završio sa desetoricom igrača.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Real je trenutno perfektan i kao takav je lider La Lige, dok je gradski rival nastavio sa promenjivim rezultatima i trenutno se nalazi na sedmoj poziciji najjačeg ranga španskog fudbala.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter