0
Fudbal

FOTO: Twitter/@juventusfc

UHAPŠEN POGBA: I zvanično optužen da je iznudio novac od svog brata!

Objavljeno: 18.09.22 u 12:14

Drama u porodici.

Brat Pola Pogbe, Matias, optužen je da je iznudio novac od svog brata, fudbalera Juventusa, preneli su francuski mediji. Takođe određen mu je i pritvor zajedno sa još četvoricom saučesnika.

Kako prenosi AMC Sport protiv Matiasa i pomenute grupe ljudi je u subotu u Parizu i zvanično podignuta optužnica za iznudu i kriminalno udruživanje odlukom tužilaštva.

Uložićemo žalbu na ovu odluku. Moj klijent nema veze sa kriminalnom organizacijom, ne razumemo odluku koju je doneo sud da ga zadrži u pritvoru, posebno što ima alibi za veče kada se desila navodna otmica. – rekao je Jasin Buzru, advokat Matiasa Pogbe.

Pomenuta otmica navodno se dogodila 20. marta, kada je grupa kriminalaca upala u stan Matiasa Pogbe i iskoristila ga kao taoca da od njegovog brata Pola tražio novac.

Igrač Juventusa je isplatio otmičarima sumu od 100 hiljada evra, kako se njegovom bratu ne bi ništa dogodilo.

Ipak kako je vreme prolazilo i istraga napredovala, glavna sumnja pala je upravo na brata Matiasa za kojeg se sumnja da je bio glavni glumac u režiranoj otmici.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter