0
Evropske lige

Foto: Twitter/@SpursOfficial

SON NAKON HET-TRIKA: Fudbal je ponekad lud. Zaista sam ponosan! (VIDEO)

Objavljeno: 18.09.22 u 08:21

Son je zaista na nesvakidašnji način prekinuo golgeterski post, ušao je sa klupe i postigao het-trik za manje od 14 minuta.

Mnogo puta je pokazao o kakvom je igraču reč, ali je definitivno od početka nove sezone imao problema sa realizacijom. Do sada je šutirao 17 puta na gol protivnika i nije uspeo da zatrese mrežu, dok mu se juče vratilo za sve.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

„Neverovatan osećaj, nisam mogao da verujem kada sam postigao gol. Posle mnogo frustracije i razočaranja, negativan osećaj je samo nestao. Nisam mogao da se pokrenem, samo sam stajao mirno. To me je učinilo veoma srećnim“ započeo je Son pa nastavio.

Fudbal je ponekad lud. Nekada lopta nije htela da uđe, a sada je ušla tri puta. Ovo menja sve. Naučio sam mnogo u ovom teškom periodu. Moram da radim naporno svaki put kako bih dobio šansu. Zaista sam ponosan“ jasan je bio Son, a za kraj je istakao da je pun emocija, zbog podrške koja mu je pružena.

Osećao sam se kao da sam dosad ove sezone razočarao saigrače, navijače i trenere“ zaključio je Korejac.

Konte se odlučio na hrabar potez, koji je na kraju, ispostaviće se prijao i samom Sonu, kao i celoj ekipi.

„Imati igrača tog nivoa na klupi znači da u jednom trenutku mogu da promenim utakmicu. Danas je Son bio na klupi, ali imamo 12 utakmica u nizu, biće i drugi. Ako želimo da igramo ekstremno važne utakmice u Premijer ligi i Ligi šampiona, moraju da počnu da razumeju važnost rotacije“ rekao je Konte.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter