0
Dejvis kup

FOTO: Screenshot/Twitter

OVO DO SADA NISTE VIDELI: Slavlje hrvatskih tenisera je apsolutni hit na internetu! (VIDEO)

Objavljeno: 18.09.22 u 14:13

Veliko zajedništvo vlada u ekipi.

Hrvatska teniska reprezentacija uspela je da nadigra Argentinu rezultatom 3:0 u poslednjem kolu grupe Dejvis kupa koja se odigrava u Bolonji. Hrvati sada čekaju duel Švedske i Italije koji će odlučiti o tome da li idu na završni turnir u Malagi.

Ukoliko Skandinavci slave sa 3:0 onda se to neće desiti, u suprotnim scenarijima proći će kao drugoplasiranu u završnicu.

Ipak, osim igrom hrvatska reprezentacija, koju čine Borna Gojo, Borna Ćorić, Nikola Mektić i Mate Pavić, srca navijača osvojili su i specifičnim slavljem nakon pobeda.

Naime, nakon poraza od Italije, shvatili su da ne ide bez najboljeg igrača, Marina Čilića, koji nije nastupao u ovoj fazi. Došli su na ideju da odštampaju njegovu sliku i zalepe je za stolicu! Pravilo koje su uspostavili glasi: Pobednik svakog meča mora poljubiti „Čilića“ nakon što obavi protokol sa protivnikom i sudijama.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter