1
Evrobasket 2022

BELGRADE, SERBIA - AUGUST 25: Novak Djhokovic (R) of Serbia shake hands with Dejan Bodiroga (L) prior to the FIBA Basketball World Cup 2023 Qualifier game at Stark Arena on August 25, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

OGLASIO SE PRVI ČOVEK FIBA I OBEĆAO SASTANAK SA BODIROGOM: Pitaju se i drugi klubovi!

Objavljeno: 18.09.22 u 17:23

Već mu je uputio čestitke.

Dolazak Dejana Bodiroge na čelo Evrolige, uneo je nadu svim ljubiteljima košarke, da bi dugogodišnji problem između ovog takmičenja i FIBA mogao da se reši. Tim povodom oglasio se i prvi čovek FIBA Turgaj Demirel, koji je istakao da je već čestitao legendarnom srpskog košarkašu, kao i da će sigurno sesti da razgovaraju.

Da, Dejan Bodiroga je predsednik Evrolige i ja sam mu već čestitrao jer je on bio sa nama četiri godine kao potpredsednik KSS, deo borda FIBA Evropa i deo takmčarske komisije FIBA. Naravno on je bitan promoter evropske košarke, igrao je u mnogo klubova i vrlo duboko poznaje detalje problema evropske košarke. Naravno da ćemo uskoro se sastati i čuti, počeo je Demirel.

VESTI O EVROBASKETU:

Potom je istakao da se pored svega toga pitaju i klubovi. Naime 11 ekipa drže vlasničku strukturu Evrolige, pa Demirel očekuje da Bodiroga prvo popriča sa njima.

Znate da Evroliga ima 11 klubova koji su vlasnici takmičenja i prvo mora sa njima da priča, tako da posle tih razgovora moramo da vidimo sa njim kako bi rešili trenutne probleme. Veoma smo optimistični kada je u pitanju budućnost.

0
0

1 Komentara

  1. Jbg. trenutno Deki ima vaznija ‘posla’ (da ispravi decenijsju nepravdu prema KKP..), tj. prvo ce da odstrani kk mutant proyekat iz EL iz svima poznatih razloga, zatim ce zahtevati da se KKP uvrsti u stalnog ucesnika/clana EL, koje su mu (clanstvo) OTELI u poslednji cas pre 10g. vansportskim ‘metodama’..PRAVDA JE SPORA, ALI-DOSTIZNA..!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter