0
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

NEMAČKA NA KRILIMA ŠRUDERA STIGLA DO BRONZE: Hrvatski trener kasno razbudio Poljake! (FOTO)

Objavljeno: 18.09.22 u 19:04

Završen je susret za 3. mesto.

Košarkaška reprezentacija Nemačke osvojila je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u košarci, trijumfom nad Poljskom rezultatom. Izabranici Gordija Herberta, opravdali su ulogu favorita i tako su pred punom dvoranom u Berlinu, zasluženo stigli do odličja.

FOTO: STARSPORT

Nije mnogo selekcija poljske pokazala u prvom poluvremenu, nakon koga je rezultat bio 36:23. Nemci su igrali dobru odbranu, dok su u napadu, igru uglavnom bazirali na trojkama.

Treća četvrtina pokazala je da se Poljska neće predati, a trener Igor Miličić, uspeo je da razmrda svoju ekipu. Ipak u poslednjoj deonici, pokazalo se da je Nemačka ipak znatno kvalitetnija ekipa i da nije ni malo slučajno što su ovoliko daleko dogurali.

FOTO: STARSPORT

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Denis Šruder sa 24 poena i 6 asistencija, dok je Vojtman uz 14 poena, upisao još 9 skokova i 6 asistencija. Na drugoj strani, Poljsku je predvodio Sokolovski sa 18 poena.

VESTI O EVROBASKETU:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter