0
Domaći fudbal

from left Svetozar Markovic Marko Zivkovic Queensy Menig Igor Vujacic Hamidou Traore Fousseni Diabate Ricardo Gomes celebrate Kolubara v Partizan, Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FC Kolubara (JNA) on September 04, 2022 in Lazarevac, Serbia. (Photo by Starsport.rs ©)

MENIG SA KLUPE PLAŠIO NICU, A SADA PREPAO SURDULICU: Penal i majstorija dovoljni Partizanu! (VIDEO)

Objavljeno: 18.09.22 u 20:53

Bez problema do nove pobede.

Fudbaleri Partizana igrali su protiv Radnika iz Surdulice u 12. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije. Crno-beli su na jugu Srbije slavili rezultatom 0:3, i time potvrdili odličnu formu u kojoj se nalaze.

Arbitar Lukić je nakon asistencije VAR tehnologije, lako odlučio da pokaže na belu tačku. U istom napadu videli smo dve sporne situacije. Prvo je srušen Rikardo Gomeš, dok je potom Abubakara neoprezno startovao nad Menigom.

Lukić je odlučio da je Abubakarov start dovoljan za jedanaesterac, a iskoristio ga je Natho na najbolji mogući način.

Novu šansu za gol Partizan je imao u 22. minut, međutim nakon šuta Natha siguran je bio golman Radnika.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

Najbolju priliku ekipa iz Surdulice imala je u 32. minutu kada je iz slobodnog udarca šutirao Stevanović, ali je odlično intervenisao golman Aleksandar Popović.

Najbliže prednosti od dva gola Partizan je bio u 45. minutu nakon projektila Fuseina Dijabatea koji je pogodio okvir gola.

U nastavku su crno-beli krenuli nešto ofanzivnije, u nameri da slome rivala, a to je i pošlo za rukom Kvinsiju Menigu koji je u desetom minutu nastavka postavio konačni rezultat. Baždaru je poništen gol u nadoknadi vremena zbog ofsajda.

Standings provided by SofaScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter