0
Fudbal

FOTO: Instagram/gaziantepfk

LAZAR MARKOVIĆ POGODIO PROTIV TRABZONA: Zvezdin rival ipak odneo 3 boda! (VIDEO)

Objavljeno: 18.09.22 u 18:19

Meč je rešen u 98. minutu.

Fudbaleri Gazijantepa, bili su na korak od iznenađenja u duelu 7. kola turske lige, protiv Trabzonspora. Meč je završen rezultatom 3:2, a jedna pogodak postigao je i doskorašnji kapiten Partizana Lazar Marković.

Gazijantep je poveo već u drugom minutu kada je strelac bio Maksim. Samo 7 minuta kasnije, prednost gostiju je duplirana, a strelac je bio upravo Lazar Marković. Nakon sjajnog duplog pasa, nekadašnji fudbaler Liverpula, našao se u odličnoj prilici koju je iskoristio.

Ipak, od tog momenta, domaći su se probudili, pa su do kraja susreta izvojevali potpun preokret. Prvo je na1:2 smanjio Trezege, koji je bio strelac i protiv Crvene zvezde. Potom je za 2:2 pogodio Balkasetas u 42. minutu.

Iako je krajem drugog poluvremena delovalo da će se meč završiti nerešenim rezultatom, poslednji gol je stigao u 98. minutu. Tada je Bartra pogodio za 3:2 i tako doneo 3 boda svojoj ekipi.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter