0
AdmiralBet ABA Liga

Yam Madar Aba liga finale Crvena Zvezda - Partizan ABA Liga Beograd, Srbija 6.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

JAM MADAR STIGAO U BEOGRAD NAKON EVROBASKETA: „Ono što smo prošle sezone započeli, sad treba da završimo!“ (VIDEO)

Objavljeno: 18.09.22 u 12:34

Nakon reprezentativnih obaveza ponovo sa crno-belima.

Izraelski košarkaš, Jam Madar, stigao je u Beograd i priključio se treninzima Partizana nakon što je posle Evrobasketa imao par dana odmora.

U selekciji Izraela bio je jedan od glavnih šrafova uz Denija Avdiju, međutim njegov tim nije uspeo da se domogne druge faze takmičenja.

Sada to ostaje u prošlosti, a mladom košarkašu fokus je samo na Partizanu.

Lepo je vratiti se, stigao sam pre dva dana, malo sam odmorio nakon reprezentacije, sada sam ovde i spreman za početka sezone. – započeo je Madar.

Prokomentarisao je i Evrobasket, koji će danas doživeti kulminaciju s obzirom da je od 20.30 časova na programu finale između Francuske i Španije.

Ludačke stvari se tamo dešavaju tamo, dobro takmičenje, dobra organizacija. Lepo je biti deo toga, ali sezona sada počinje i uzbuđen sam što sam ponovo u Beogradu. Imamo dobru grupu momaka, neke vrlo talentovane igrače. Siguran sam da će treneri to uklopiti kako bismo bili bolji tim. – optimističan je igrač crno-belih.

Započeli smo nešto prošle sezone, moramo da se popnemo stepenik iznad i nastavimo ono što smo započeli. – dodaje Izraelac.

Ove sezone prvi put će igrati u Evroligi, a sigurno da je to dodatni motiv.

Uzbuđen sam, svi žele da igraju na najvišem nivou, siguran sam da će nas treneri najbolje pripremiti, imamo vremena da se upoznamo i uklopimo, da vidimo ko je u čemu najbolji da igramo najbolju moguću košarku. – kaže Jam.

Za kraj obratio se i navijačima Partizana.

Siguran sam da će ambijent u Areni biti odličan svakog puta. Iz iskustva znam da će napraviti iskorak u odnosu na prethodnu sezonu. Sa naše strane, mi moramo da se pripremimo. Ono što smo prošle sezone započeli, sad treba da završimo. – zaključio je Madar.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter