1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

CRVENO-BELI BOLJI OD LOKOMOTIVE: Lazarević ponovo blistao, izrasta u lidera! (FOTO)

Objavljeno: 18.09.22 u 20:20

Nova pobeda Crvene zvezde!

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su drugi trijumf na pripremama u Antaliji. Izabranici Vladimira Jovanovića savladali su rusku Lokomotivu iz Kubana rezultatom 73:69.

Kvalitetan meč odigrala je ekipa sa Malog Kalemegdana. Aktuelni šampion Srbije i Admiral Bet ABA lige je kontrolisao igru u većem delu susreta. Bilo je oscilacija, kao i na mečevima protiv Monaka i Jeniseja, ali to su sasvim prirodne i očekivane pojave s obzirom da je u pitanju pripremni period.

Najefikasniji igrači u redovima crveno-belih bili su Stefan Lazarević, Ognjen Dobrić i Hasan Martin sa po 11 postignutih poena. Holand je postigao devet, dok ga je mladi Dalibor Ilić ispratio sa osam ubačenih poena.

Vrhunskim partijama na mečevima u Antaliji pažnju na sebe skrenuo je Stefan Lazarević. Jedna od glavnih uzdanica crveno-belih u defanzivi tokom prošle sezone, briljira u Turskoj. Stefan je od dolaska trenera Jovanovića dobio značajniju ulogu u kreiranju napada, često preuzima odgovornost i završava akcije poenima.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter