0
Evropske lige

Foto: Twitter/@FCBarcelona

ĆAVI ERNANDEZ: Imamo mnogo opcija, a na kraju krajeva, ceo sastav osvaja trofeje, ne jedino startnih 11! (FOTO)

Objavljeno: 18.09.22 u 11:47

Nakon remija na startu sezone, odnosno u prvom kolu Primere, Barselona je ušla u dobru seriju i tako protiv Elčea zabeležila petu vezanu pobedu u domaćem prvenstvu.

Istakao je španski stručnjak da je jako važno za tim što ima veliki roster i što može podjednako da računa na svakog igrača.

„Mi smo širok tim u kojem svi dobro treniraju – svi su spremni i koncentrisani kada zatrebaju timu i to je važno. Ko god da igra, ni ne primećuje se. Ovo je atipična godina zbog Mundijala, čudan je kalendar, nema odmora i potrebji su nam svi“ započeo je Ćavi, pa nastavio u istom ritmu:

„To nas čini jačima kao tim. Mi moramo da biramo, imamo mnogo opcija, a na kraju krajeva, ceo sastav osvaja trofeje, ne jedino startnih 11“.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Levandovski je postigao dva gola na meču, dok je jednom mrežu zatresao Memfis Depaj, što je dodatno obradovalo publiku na stadionu Kamp Nou.

„Imamo jasan plan igre, a to je da budemo protagonisti sa loptom u nogama. Znamo pritisak i znamo zahteve ovog kluba. Poboljšali smo se od novembra, kada smo mi došli, ali Barselona je veliki test – moramo da nastavimo da budemo skromni, da radimo, da budemo tim i da budemo porodica“ bio je jasan Ćavi.

Barselona je trenutno na prvom mestu sa 16 bodova, dok Real ima šansu da se vrati na čelo tabele, ako savlada gradskog rivala, Atletiko na gostovanju od 21 čas.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter