2
Domaći fudbal

grobari navijaci fans supporters flags zastave baklje flairs Partizan v TSC Backa Topola, Mozzart Super Liga 2022/2023 on July 23, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘UZMI DECU I BEŽI’: Isplivao snimak jezive tuče Grobara i Delija – Veliki broj ‘civila’ bežao sa lica mesta! (VIDEO)

Objavljeno: 17.09.22 u 10:15

Pravo je čudo kako nije stradao neko od slučajnih prolaznika!

‘Večiti derbi’ između Partizana i Crvene zvezde uvek nam donosi mnoštvo tenzija, kako pre utakmice, tako i tokom, na tribinama i na terenama. Kada se poslednjeg dana avgusta igrao ‘večiti derbi’ u Humskoj, pojavila se informacija o velikoj tuči između Grobara i Delija. Sada, skoro 20 dana kasnije isplivao je snimak ovog incidenta.

Na snimku se mogu videti ljudi u studentskom parku, među kojima je bilo i dosta dece, kako beže, jer se pojavio veliki broj huligana. Navijači su se međusobno sukobili, a u tuči su korišćeni razni predmeti.

Posebno ‘jezivo’ bilo je kada se čulo – ‘Uzmi decu i beži’. Nije poznato da li je neko teže povređen, ali teško je poverovati da tokom ovakve tuče nije bilo i takvih slučajeva.

0
0

2 Komentara

  1. Nepotrebno pojavljivanje ovog snimka bez potvrde datuma dogadjanja vise je u funkcije bitisanja Bg medija, nego popularizaciji sporta… Umesto da ga ne objavljuju, svi Bg mediji plasiraju ovaj snimak cime popularisu one kojima nije mesto na derbijima…Mogu sa uverenjem da kazem da je Srbija u vreme kritikovanog komunizma pocela da se civilizuje, a sad ponovo tonemo u sumrak…Ako neko sumnja u ove reci, neka vidi sta je u trendu; RIALITI, starlete, zivot kriminalaca, porodice bivsih kriminalaca, dzetset u kome su oni sto ostvaruju sumnjive mega profite i ne placaju porez, politicari koji dizu sebe u nebesa a razvoj Srbije grade na kreditima koje buducnost treba da vraca,…Izgleda da nam nema leka.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter