0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@afcbournemouth

SAUDIJSKO TLO PLODNO ZA TREŠNJICE: Bornmut preživeo na Sent Džejmsu!

Objavljeno: 17.09.22 u 18:08

Fudbaleri Njukasla nisu uspeli da savladaju ekipu Bornmuta na svom Sent Džejms parku, a konačan rezultat na prvom meču koji Edi Hau je vodio protiv nekadašnjeg kluba, bio je 1:1. Imali su crno-beli daleko više od igre čitavih 90 minuta, ali nedovoljna konkretnost ih je koštala sva tri boda.

U jeku inicijative Svraka, gosti su zapravo prvi došli do gola, igrao se 62. minut. Sjajan centaršut je poslao danas odlični levi bek Trešnjica, Zemura, a loptu je na prvu skrenuo u gol Biling i tako maltene iz prve prave šanse doveo prednost svom timu. Kratko je trajalo to vođstvo, jer je svega pet minuta kasnije Tripije poslao loptu u sredinu, ali Lerma je ostavio ruku, igrao njome, i skrivio penal, a sa bele tačke je Isak bio neumoljiv.

NAJNOVIJE VESTI IZ PREMIJER LIGE:

Do kraja su pokušali domaći da dođu do sva tri boda, ali nisu uspeli da urade ništa konkretno. Njuka je trenutno 10. sa osam bodova, koliko ima i njihov današnji rival, ali je dva mesta ispod zbog lošije gol razlike.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter