0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnik Surdulica

RADNIK HOĆE PRVI TRIJUMF U SEZONI: Nije bitno protiv koga igramo, iako je Partizan favorit!

Objavljeno: 17.09.22 u 13:06

Fudbaleri Radnika u Surdulici na Efbet Areni dočekuju tim Partizana, koji je u periodu solidne forme, a domaćin se nada da može pomrsiti konce crno-belima, i upisati prvi trijumf u ovogodišnjem izdanju Superlige Srbije. Povodom toga za medije se oglasio šef struke Radnika, Dragan Perišić.

„Mi trebamo biti svesni da nije bitno protiv koje ekipe igramo, s obzirom da naše stanje na tabeli nije zavidno i da trebamo da damo svoj maksimum. Nemamo više prava da kalkulišemo da li igramo protiv Partizana ili bilo kog drugog protivnika. Naravno da Partizan ima asolutnu ulogu favorita, naročito u poslednje vreme s obzirom da su podigli nivo igre. Ono gde ćemo mi najiskrenije da tražimo našu šansu je to da će njima biti deveta utakmica u ovom mesecu i to je stvarno vrlo zahtevno, zahtevan intenzitet utakmica i mi imamo pravo da verujemo i apsolutno da uradimo sve što je u našoj moći da odigramo jednu ozbiljnu utakmicu. Prvenstveno moramo ispoštovati sve naše dogovore, ono što smo napravili u trenažnom procesu i u svlačionici.“, rekao je strateg tima sa juga, da bi se potom nadovezao:

„Moramo da uradimo sve što se tiče Fudbalskog kluba Radnik a to će značiti da je obaveza svakog igrača da pruži svoj maksimum. Znamo da protiv Partizana i najmanja greška može da bude skupa, ali skoro svim mojim igračima nije prvi put da igraju ovakvu utakmicu i uopšte ne sumnjam u njihovu motivaciju i to je ono što meni daje snagu, prvenstveno da vidim reakciju mojih igrača. Igramo kući, imamo obavezu da se suprotstavimo  maksimalno i da verujemo da možemo da napravimo pozitivan rezultat. Ponavljam, Partizanu prepuštamo ulogu favorita, na njima je da oni to opravdaju, a opet, sa naše strane apsolutno imamo pravo da verujemo i da pokažemo da možemo da iznesemo tu utakmicu na jedan kvalitetan način. Ono što me raduje kao i pred utakmicu prošlog kola je odnos mojih igrača prema treningu, jer jedino iz tog načina može da se dođe do dobrog rezultata.“

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

Zoran Danoski, jedan od najboljih fudbalera Surdulice, nadovezao se na zapažanja svog trenera:

„Ja se nadam da može biti iznenađenja na ovoj utakmici. Ekipa Partizana jeste favorit na ovoj utakmici, ali mi se borimo za svaku utakmicu, svaki bod nam treba pa se imamo prava nadati dobrom rezultatu. Spremni smo svi. Radili smo dobro cele nedelje i očekujemo dobru utakmicu a dobro će nam doći i podrška naših navijača u nama jako bitnoj utakmici.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter