3
Košarka

Head coach Zeljko Obradovic Partizan v SC Derby-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 09.10.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

PARTIZAN NIJE BAŠ U SJAJNOJ SITUACIJI: Žoc zabrnut, evo zbog kojih košarkaša, i kakvi su dalji planovi!

Objavljeno: 17.09.22 u 19:36

Sve je bliže nova sezona za KK Partizan, a izabranici Željka Obradovića solidno odrađuju pipremni period. Ipak zdravstveni bliten nije sjajan, pa se u razgovoru za medije, Žoc osvrnuo na nekoliko glavnih stavki.

– Pripremne utakmice služe da bi se videle sve neke stvari koje smo radili pre toga, pokazale su se slabosti na kojima ćemo insistirati u radu u budućem periodu na treninzima. Pre svega odbrana, tu su najveći problemi koje imamo. Velika razlika bila je između prvih utakmica i poslednje dve što se tiče protoka lopte i timske igre. U ovom trenutku imamo nekoliko igrača koji ne mogu da treniraju sa ekipom. Pričam o Avramoviću, Smailagiću, Egzumu i Glasu, plus Papapetru koji će se priključiti u narednim danima, dobio je par dana odmora posle Eurobasketa. Situacija nije ni malo naivna, moramo da nastavimo da radimo i da se spremamo za ono što nas čeka. Idemo na turnir u Moskvi posle ozbiljnih timova, onda imamo nekoliko dana da sve još jednom pogledamo, analiziramo i da što spremniji budemo za ABA ligu i Evroligu – rekao je Obradović.Ne razmišlja o početku ABA lige i samo je okrenut ka oporavku kadra koji bi trebalo da bude spreman za sezonu.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

 

– Nije to tolko bitno oko gostovanja, važno je da se ekipa spremi i da bude u najboljem mogućem trenutku tada. I Aleksa I Alen i Glas imaju ozbiljne povrede i prvi period takmičarski neće biti sa nama. Koliko dugo? To ne mogu da kažem, doktori se bave prognozama, kada se vrate videćemo koliko će im vremena trebati. Egzum je lakše povređen, pauziraće sedam do deset dana, preporuka je da ne ide u Rusiju i da radi individualno.

Za kraj osvrnuo se i na raspored.

– Takav je raspored, imaćemo posle toga nekoliko mečeva kod kuće, na raspored ne možeš da utičeš, jedini način da utičeš jeste na način na koji sam pokušao da objasnim igračima. To smo radili u Španiji, posle 48 sati, dan za danom, tako će biti u Moskvi, tako pokušavamo da se pripremimo. Reakcija posle meča je večernji trening ieventualno priprema sutradan, sve što treba da se uradi, treba u ovom periodu. Onda slede sitnice koje pokušavaš da promeniš pred svakog protivnika – zaključio je Obradović.

0
0

3 Komentara

  1. Imamo alibi za neuspeh koji sledi. Odričemo se nekih dobrih domaćih igrača radi nekog evro-otpada i ….. Iskusni Žoc ne može biti što je bio!

    0
    0
    Odgovori
  2. Zoc, ZIVA I NAJVECA LEGENDO SRPSKE KOSARKE, moj ti je savet, da dovedes jos 5-6 top pojacanja i osvojis 10-tu titulu u EL, a sa nasim i tvojim kk PARTIZANom drugu…jbg. moze nam se, posto smo JEDINI SAMPION EVROPE U KOSARCI IZ SRBIJE, i samo jos neka nam ‘neki’ spocitavaju za presmesni dug od 5 milki e.,a MI smo Srbiji DONELI JEDINOG SAMPIONA EU, dok su oni napravili 20-tak milki e. duga i eskivirali placanje istog I DA BI JOS I SA OVIM, „NOVIM“ PRAVILI JOS I JOS…DUGOVA U ZAMENU ZA PP-APARATE U „TROFEJNOJ“ IM SALI U PREDGRADYU…?!!!! .!. XXAAXXAA .!.
    NISMO ISTI!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter