6
Evropske lige

FOTO: Udinese Calcio

ODBIO SRBIJU DA BI NASTUPAO ZA NEMAČKU: Sjajni fudbaler Udinezea neće među ‘Orlove’ – ‘Osećam se kao Nemac!’ (VIDEO)

Objavljeno: 17.09.22 u 11:20

Izabrao je svoju reprezentativnu sudbinu!

Mladi fudbaler UdinezeaLazar Samardžić trenutno nastupa za mladu reprezentaciju Nemačke. Iako ima srpske korene, prema njegovim rečima, on neće nastupati za našu selekciju, jer mu je želja ‘desetka’ Nemačke.

‘Osećam se kao Nemac. Igram za Nemačku reprezentaciju do 21 godine i nadam se da ću uskoro dobiti „desetku“. U Udinezeu nosim broj 24, to je datum mog rođenja.’ – rekao je Samardžić.

Lazar je inače rodom iz Berlina, prošao je omladinsku školu Herte, bio u Lajpcigu, da bi u avgustu 2021. prešao u Udineze. Ove sezone u Seriji A je na pet utakmici postigao dva pogotka.

0
0

6 Komentara

  1. Može stranac da se oseća u Nemačkoj kao nemac sve zavisi od roditeljskog vaspitanja ali jedno mora da zna, Namci, Austrijanci za svakog stranca kažu da je ĆUŠ to je pogrdno ime za strance,nadam se da na takmičenju Srbiju neće zaustaviti tel… poziv i reći Selektoru ili nekom od igrača! Slušaj ovako stoje stvari Ovu Utakmicu Moramo Da IZGUBIMO.

    0
    0
    Odgovori
  2. A vi ste budale, tamo se rodio ta zemlja mu je dala sve, sta mu Srbija dala. Vidim sirotinja, beda u Srbiji mnogo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter