0
Evropske lige

Foto: @FCBayern

JULIJAN NAGELSMAN NAKON PORAZA OD AUGZBURGA: Razmisliću o svemu, o sebi, o situaciji! (FOTO)

Objavljeno: 17.09.22 u 23:46

Davno nismo videli Bajern u ovakvoj krizi u Bundesligi, koji je na poslednje četiri utakmice osvjio svega tri boda.

Mladi i perspektivni trener Julijan Nagelsman trenutno se nalazi u nimalo lakoj situaciji, a ukoliko želi da ostane trener najvećeg nemačkog kluba, moraće dobro o svemu da razmisli, a imaće vremena, jer sledi reprezentativna pauza.

„Teško je pronaći prave reči. Igramo veoma, veoma traljavo. Trenutni negativni trend nije dobar. Šta drugo mogu da kažem… A, šta treba promeniti? Puno toga mora da se promeni. Moramo da počnemo da koristimo situacije jedan na jedan sa golmanom da bismo pobedili. Ako to ne uradimo, nećemo pobediti. Zapravo je vrlo jednostavno. Razmisliću o tome, pa ćemo videti kako će biti. Razmisliću o svemu, o sebi, o situaciji“ bile su prve reči mladog stručnjaka, koji je bio vidno nervozan na konferenciji za medije.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

„Nisam mnogo iznenađen. Ali, treba da znate da će uvek postojati razlika između onoga što ću reći vama (novinarima) i timu“ rekao je Nagelsman, a kada je upitan za slabe partije pojedinih fudbalera, poneo se gospodski.

„Ne želim sada o pojedincima i njihovim igrama, sačuvaću taj govor za svlačionicu“ glasio je njegov odgovor kada su novinari osudili Manea, a onda se pomenuo Levandovski. Mladog stručnjaka su pitali da li mu nedostaje sada centarfor Barselone.

„Nebitno je da li ću reći ‘ne’ ili ‘da’. Ako kažem ‘ne’, onda će pisati: ‘On ne vidi problem’. Ako kažem ‘da’, onda svi pišu: ‘Nedostaje mu Levandovski’. Zaista nije bitno šta ću odgovoriti“ bio je ljutito jasan, jer i sam shvata da je njegova ekipa u krizi.

„Nismo pobedili u četiri utakmice zaredom u Bundesligi, osvojili smo tri od mogućih 12 bodova, pa sam malo zabrinut. Ne možete da pobedite u Bundesligi na način na koji smo mi igrali danas. Imamo neverovatne probleme protiv fizički jakih ekipa koje nam skidaju čarape. Nismo bili disciplinovani i gladni gola. Sada više nema izgovora, potrebne su nam pobede, inače će se desiti grozne stvari“ poručio je Hasan Salihamidžić, pa ne čudi što je Nagelsman bio besan na konferenciji za medije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter