0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@ManCity

GRAĐANI SE PROŠETALI MOLINOOM: Haland nastavio seriju, ko može da ih zaustavi!? (VIDEO)

Objavljeno: 17.09.22 u 15:29

Fudbaleri Mančester sitija su na gostovanju Vulverhemptonu izašli kao pobednici, a duel su rešili u svoju korist porpilično ubedljivo 0:3. Meč je rešen već u prvih 20 minuta, kada su Građani postigli dva gola, a isključenje Nejtana Kolinsa nakon pola sata igre je samo olakšalo gostima.

NAJNOVIJE VESTI IZ PREMIJER LIGE:

Strelac prvog gola za Siti bio je Džek Griliš, nakon nepunog minuta fudbala, a asisten je bio Kevin de Brujne. Prednost za Građane je povisio neumoljivi Eling Haland, na isteku 18. minuta. Uspavanku u drugom poluvremenu prekinuo je Fil Foden, ponovo na asistenciju Belgijanca, koji je u ovoj kalendarskoj godini gospodar Molinoa, jer je postigao četiri gola i upisao dve asistencije u 2022.

Mančester je sada lider na tabeli, sa dva boda, ali i mečom više od Arsenala, dok su Vukovi na niskoj 16. poziciji, sa svega šest bodova, dva više od zone ispadanja.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter