1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TRENER NAPRETKA PRED ZVEZDU: Na Marakani može da se izgubi samopouzdanje, bodovi, naravno, ali i obraz, ako se ne da maksimum! (VIDEO)

Objavljeno: 16.09.22 u 18:16

Šef stručnog štaba Napretka iz Kruševca, Dušan Đorđević izneo je svoja očekivanja pred meč 12. kolo Superlige Srbije u kojem njegov klub ide na gostovanje Zvezdi.

Napredak do sada nikada nije slavio na stadionu Rajko Mitić, a najbliži je bio da osvoji sva tri boda 2016. godine, kada su za tim iz Kruševca pogađali Marko Gobeljić i Aleksa Vukanović. Trener Napretka je na startu konferencije dobio pitanje da li su utakmice sa Zvezdom i Partizanom najlakše, jer nema šta da se izgubi.

“Nije tako. Mnogi kažu to i da kao nema šta da se izgubi. A ima… Ja malo drugačije razmišljam. Najpre, može da se izgubi samopouzdanje, bodovi, naravno, ali i obraz, ako se ne da maksimum. Važno je izaći na teren i dati sve od sebe” rekao je Đorđević, a zatim dodao da je njegovo mišljenje da loše partije Zvezde u Evropi ne utiču na tim u domaćem prvenstvu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

“Svestan sam da je u Zvezdi možda upaljen crveni alarm zbog rezultata u Evropi, ali u domaćem prvenstvu oni nemaju poraz. Na stadionu gde su domaćini tek retko gube bodove. Razumem težinu meča, ipak, sportski je izaći potpuno spreman i biti do poslednjeg sekunda angažovan. Još imamo kadrovskih problema, Mršić i Zogović su blizu povratka na teren, a Stefan Jovanović mora da odradi kartone” zaključio je šef stručnog štaba Napretka.

Svoja očekivanja je izneo i bek Napretka, Vladimir Prijović.

“Svesni smo težine meča. Jak rad i disciplinu koju svakodnevno prikazujemo na treningu moramo da ponovimo i na meču. Uz instrukcije šefa, timsku igru, u meču bez predaje, možemo da iznenadimo favorita” rekao je Prijović.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter