1
Domaći fudbal

Beograd 20.08.2022. Utakmica 4. kola prve lige srbije izmedju fk Graficar i fk IMT odigrana je na stadionu Rajko Mitic Jug. Jovan Mijatovic. foto STARSPORT / Dusan Milenkovic

POJAČANJE NA MARAKANI: Crvena zvezda ima novog napadača – nosiće devetku!

Objavljeno: 16.09.22 u 09:42

Videćemo kako će se snaći.

Nakon prodaje Pavkova, a zatim i Ohija, Crvena zvezda je u jednom trenutku ostala sa samo jednim špicem – Aleksandrom Pešićem. Popularni Šilja se povredio, ali i da nije bilo te povrede, čelni ljudi crveno-belih bi reagovali.

Doveden je Kalifa Kulibali koji je za sada daleko ispod očekivanja svih u klubu.

S obzirom da je postalo jasno da ekipi fali još napadača, Zvezda se odlučila da prvom timu priključi Jovana Mijatovića iz Grafičara.

Mijatović je odlično započeo sezonu u Mozzart Bet Prvoj ligi Srbije, s obzirom da u osam kola ima pet postignutih golova. Treba istaći da je upisao i par asistencija kao i kreiranih šansi.

Beograd 20.08.2022. Utakmica 4. kola prve lige srbije izmedju fk Graficar i fk IMT odigrana je na stadionu Rajko Mitic Jug. Jovan Mijatovic, Stefan Stefanovic, Filip Kasalica. foto STARSPORT / Dusan Milenkovic

Koliko veruju u ovog momka rođenog 2005. godine na Marakani, potvrđuje i činjenica da je sa njim potpisan novi ugovor i da će nositi dres sa brojem devet, koji je ostao upražnjen odlaskom Milana Pavkova u Saudijsku Arabiju.

Mijatović, koji je sezonu počeo sa filijalom Zvezde, treninzima sa novim saigračima će se pridružiti odmah po njihovom dolasku iz Turske. Takođe mladi fudbaler osim špica može da igra i na poziciji krila ili iza špica.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

1 Komentara

  1. Bekovi ljudi, bekovi! Vrtimo napadače i krila u krug, a mučeni Rodić godinama igra bez izmene, istrošen načisto. Upropaštavamo Erakovića na desnom beku, koji je momak štoperčina.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter