FOTO: STARSPORT
in , , ,

NOVO SAOPŠTENJE JSD ‘PARTIZAN’: Podneta je krivična prijava protiv Ostoje Mijailovića!

Bura se ne stišava!

Još uoči izbora, a aktivno od dana njihovog odravanja, atmosfera u JSD ‘Partizan’ ključa. Neprestani rat saopštenjima, kao iznošenje međusobnih optužbi ne jenjava. Vladajuća struktura JSD ‘Partizan’ je iznela novo saopštenje.

JSD „Partizan“ obaveštava javnost da je danas podneta krivična prijava Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu protiv sledećih lica: Lučić Milana, direktora Agencije za privredne registre, zbog izvršenja krivičnog dela zloupotreba službenog položaja; Čulić Nives, ovlašćenog lica u Agenciji za privredne registre, zbog izvršenja krivičnog dela zloupotreba službenog položaja; Ostoje Mijailovića, zbog izvršenja krivičnog dela falsifikovanje isprave; Novaka Nedića, generalnog sekretara u Vladi Republike Srbije, zbog izvršenja kričnog dela trgovina uticajem; Nemanje Ilića, zbog izvršenja krivičnog dela falsifikovanje isprave i protiv N.N. lica zbog krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti i krivičnog dela prinude – navodi se u saopštenju.

omentara

Odgovorite
  1. Vucelicu ostavi se rabote nemas rezultata pod jedan. Pod dva treba da objasnis sve sto se desavalo na JNA Droga,oruzje,Velja Nevolja

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Autor: HotSport

HOTSPORT SAZNAJE: Lazar Kojić je novo pojačanje Radničkog! (FOTO)

MIKEC SE PONOVO OKITIO MEDALJOM: Bronzano odličje oko vrata proslavljenog asa!