0
Evropske lige

FOTO: Legia Warsaw

NEVEROVATNA PARTIJA FILIPA MLADENOVIĆA: Legija je gubila 0:2, a onda je on stupio na scenu i režirao nestvaran preokret! (VIDEO)

Objavljeno: 16.09.22 u 22:40

Odigrao je ključnu ulogu u pobedi svog tima!

Fudbaleri Legije su u Varšavi dočekali Mjeđ u okviru 10. kola poljskog šampionata. Teže nego što je očekivano slavio je domaći tim, jer su gosti u ranoj fazi utakmice uspeli da povedu sa 0:2. Već u drugom minutu susreta precizan je bio Enrikez, da bi na 0:2 povisio Narsing. Činilo se u tom trenutku da će Legija teško do povoljnog rezultata, ali onda je na scenu stupio Filip Mladenović.

Prvo je asistirao u 20. minutu kod pogotka Šoleka, da bi neposredno pre kraja prvog poluvremena poravnao rezultat pogotkom. Počelo je drugo poluvreme, a domaćin je nastavio da svim silama ‘gazi’ prema naped, što se isplatilo u 56. minutu, kada je svojim drugim pogotkom Mladenović doneo prednost, a kasnije će se ispostaviti i pobedu ekipi iz Varšave.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter