2
Evrokupovi

FOTO: FK Partizan

NATHO NIJE BIO DO KRAJA ZADOVOLJAN: Morali smo da pobedimo – da uložimo više napora!

Objavljeno: 16.09.22 u 08:02

Želeo je pobedu Izraelac.

Fudbaleri Partizana remizirali su sa Nicom, 1:1, u okviru drugog kola grupne faze Lige konferencija na svom stadionu.

Nakon utakmice, celokupna crno-bela javnost ne može da se otrgne utisku da su vrlo lako mogli i do sva tri boda protiv francuskog kluba.

Kapiten Partizana, Bibras Natho, govorio je za medije nakon meča.

Da, znali smo da su veoma dobar tim, ali mislim da smo mi na kraju mogli da pobedimo, morali smo da pobedimo. Morali smo da uložimo više napora. Na kraju, bio je ovo odličan meč, ali, opet, morali smo da ga dobijemo. – rekao je Izraelac.

Upitan je da prokomentariše to što njegova ekipa ponovo prima gol vrlo rano.

To nam se dešava poslednje dve utakmice, danas takođe, ne počinjemo dobro utakmice. U prethodnoj utamici u Evropi primili smo dva gola u prvih dvadeset minuta, ne znam zbog čega se to dešava, ušli smo spremno u meč. Greške se dešavaju u fudbalu i moramo da naučimo iz toga. Srećan sam što imamo samopouzdanje da se vratimo posle toga i što smo uspeli da odigramo nerešeno. Kao što sam rekao, mogli smo da dobijemo ovu utakmicu, ali moramo biti bolji. – podvukao je Natho.

Novinare je zanimalo i kakva su osećanja kapitena Partizana nakon remija.

Kad ne pobedim nikad nisam srećan, bila je ovo dobra utakmica za nas kada se sve sagleda, ali, opet, igrali smo kući i morali smo da pobedimo. – izjavio je Bibras.

Za kraj, prokomentarisao je i narednog rivala u Ligi konferencija, ekipu Kelna.

Da, veoma su jaki, danas su pobedili, videćemo, idemo utakmicu po utakmicu. Imamo meč u prvenstvu za dva dana koja nam je najvažnija. Posle toga imamo malu pauzu i bićemo spremni za ono što nas čeka posle. – zaključio je izraelski fudbaler.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0

2 Komentara

  1. Napravio je grešku koja je mogla da nas košta remija, Natko je trebao da izađe, čovek nije imao snage, a Adrade da ostane, mogao si umesto Rikarda da uvedeš Baždara, na taj način bi zaštitio gol, a ujedno bi smo na kontru dolazili u šansu za gol. Trebaš više šanse da daš mladom Baždaru, da igra na krilu ili ofanzivnog veznog igrača. Iskoristi da u prvenstvu Baždar bude bonus igrač na desnom krilu. Da se dečko pravilno razvije u napadača. Trebaš i šansu dati mladom halfu Iliću, jer on je budućnost kluba. Fale ti igrači od golmana, desnog beka, halfa, zadnjeg veznog, ofanzivnog veznog, krila i na kraju napadača.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter