0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MITROVIĆ ODUŠEVLJEN NAKON PIKSIJEVOG POZIVA: ‘Ovo je jedan od najlepših dana u mom životu!’

Objavljeno: 16.09.22 u 15:35

Ofanzivac crveno-belih je na spisku Stojkovića za predstojeće izazove koji očekuju Orlove!

Dvadesetogodišnji fudbaler Crvene zvezde – Stefan Mitrović, dobio je poziv u A reprezentaciju Srbije, čime mu se kako i sam ističe ostvario san.

Ofanzivac nije jedini član srpskog šampiona koji je dobio poziv selektora Dragana Stojkovića Piksija, jer će se po drugi put u karijeri na okupljanju Orlova naći i štoper, Strahinja Eraković.

– Presrećan sam, jer je poziv u reprezentaciju Srbije ostvarenje dečačkog sna. Ovo je za mene jedan od najlepših dana u životu, uz onaj kada sam potpisao za Crvenu zvezdu. Hvala i upravi kluba koja mi je posvetila puno vremena razgovarajući sa mnom i savetovala me da prihvatim poziv Srbije, iako sam imao i opciju da igram za Kanadu – kazao je mladi as crveno-belih, pa nastavio:

-Izuzetno sam ponosan što sam na spisku, kao i što je tu Eraković, saigrač iz kluba, prijatelj i neko ko me je dočekao i u mladoj reprezentaciji, i u Zvezdi, a sada će to učiniti u A timu. Nemam strah, mislim da su to uvideli i navijači Crvene zvezde, s obzirom da sam se brzo adaptirao u ekipu i verujem da će takav slučaj biti i sa reprezentacijom. Daću sve od sebe da se izborim za debi, a za mene je ovo veliki podstrek i motiv da nastavim dalje da radim i da se dokazujem – rekao je Mitrović.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter