0
Domaći fudbal

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

MISTERIOZNA PROSLAVA POGOTKA: Evo zašto Dijabate ‘spava’ posle golova! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 16.09.22 u 16:10

Brzonogi ofanzivac blista u crno-belom dresu!

U okviru druge runde grupne faze Lige konferencija, fudbaleri Partizana dočekali su francusku Nicu. Utakmica na stadionu u Humskoj počela je u terminu od 21 čas, a glavni arbitar meča bio je premijerligaški sudija, Endru Medli. Duel u prestonici Srbije završen je bez pobednika, rezultatom 1:1, ali ipak ostaje utisak da je Partizan večeras mogao do celog plena.

Fuseni Dijabate je veoma brzo ušao u srce navijača Partizana! Brzonogi defanzivac briljira od samog dolaska u Humsku, pa je i na jučerašnjem susretu efektnim pogotkom ‘podgrejao’ atmosferu na stadionu.

Miljenik pristalica vicešampiona Srbije proslavlja pogotke na vrlo misteriozan način. Fuseni postigne gol, mirno prošeta do gol-aut linije, zatim legne kao da spava.

Telegraf je došao do saznanja da je reč o internoj porodičnoj šali. Naime, njegov odlazak na spavanje sugeriše na dirigovanje njegove majke, koja je u velikoj meri zaslužena za njegov tranasfer u Partizan.

FOTO: TV Arena Sport screenshot

-Uradio si svoje, ajde sad laku noć – mogla bi se tumačiti njegova proslava.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter