0
Evropske lige

Foto: Instagram/@milan_g2

MILAN GAJIĆ: Znam, naravno, za prijateljstvo Zvezde i Spartaka, ali sam izuzetno srećan u CSKA! (VIDEO)

Objavljeno: 16.09.22 u 20:02

Bivši desni bek Crvene zvezde, Milan Gajić se odlično snašao u ruskoj ligi i bitan je šraf u ekipi CSKA iz Moskve.

U kupu je postigao jako bitan pogodak protiv Urala u 3. minutu nadoknade za pobedu od 2:1, a za ruske medije je pričao o mnogim stvarima.

Milan Gajić je dobio pitanje da li je u sukobu sa Sašom Zdjelarom, jer su bili dugi niz godina večiti rivali, ali i saigrači na Novom Zelandu kada je ostvaren najveći uspeh Omladinske selekcije Srbije, 2015. godine.

„Sa Sašom nemam nikakav sukob niti sam ikada imao. On je moj prijatelj, nerazdvojni smo od detinjstva“ bio je jasan Gajić, a onda istakao da li bi prešao u Spartak iz Moskve.

„Da pređem u Spartak? Znam, naravno, za prijateljstvo Zvezde i Spartaka, ali sam izuzetno srećan u CSKA. Zašto da razmišljam o mogućoj budućnosti u Spartaku? Imam trogodišnji ugovor sa klubom i fokusiran sam samo na ‘armejce’. Svu ljubav i radost prema ekipi pokazujem na terenu. CSKA je moj drugi dom“ zaključio je povremeni reprezentativac Srbije.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter